Start 2009 2010 2011 2012

 

 


April

01-04-2009
Vandaag was het weer super weer om te triken en te biken. Dus zijn wij weer op pad geweest met een mooie tocht van 150 km.
Van Wierden naar Nijverdal daar de Holterberg op,richting Zutphen, Deventer over de dijk langs de IJssel geweest. Verder 3 keer een pont over naar Bronkhorst  wat een mooi plaatsje is dat zeg. Terug over Brummen. Het gaat steeds beter met het rijden. We hebben nu ook een goed communicatie systeem zodat ik met mijn man onder het rijden kan praten.


05-04-2009
Vandaag een route gedaan van 220 km. We zijn van Wierden naar de Giethoorn geweest, daarna doorgereden richting Urk.
Hebben rond het Veluwemeer gereden richting Harderwijk naar Biddinghuizen.  En toen we thuis kwamen stonden mijn kleinkinderen te trappelen om ook op de trike te zitten met hun trike Oma. Ja wat doe je dan je zet de kleine voorop en de andere twee achterop en een lol dat ze hadden. Zie de foto's van ons vieren. Het was weer een geslaagde dag met weer een ervaring rijker.

   
 
    De kleinkinderen op de trike met Oma!

Filmpje eerst downloaden.
17-18-19-2009

Veluwe triketreffen.
Vandaag gingen we naar een afwezigheid van 2 jaar weer naar een triketreffen ditmaal in Lieren bij camping "de Bosgraaf".
Rond 14:30 uur kwamen we aan en hebben onze vouwwagen opgezet. We hadden schitterend weer, wat eigenlijk niet voorspeld was.
Langzamerhand kwamen er meerdere trikes met of zonder vouwwagen aan op het terrein. Het was er gelijk al heel gezellig, sommige mensen gingen buurten en we keken onze ogen uit naar de verschillende trikes. In de avond nog naar het restaurant geweest, maar het was er niet echt rolstoelvriendelijk. Een grote dikke trap aan de ingang en ook bleek ik niet alleen naar de wc te kunnen. Er was of een trap naar beneden of buiten was de wc voorzien van 3 treden zonder helling, dus dat ging ook moeilijk.
Na 1 nacht geslapen te hebben in onze vouwwagen gingen de volgende morgen en tocht maken van 75 km op de Veluwe. Dit keer mocht mijn man achter mij zitten en ging ik rijden. Het was een mooie tocht , ook kregen we nog een lunches onder weg op de Veluwe vlak bij het zweefvliegcentrum "Terlet" Ik kreeg van mijn man een compliment dat het heel goed ging in de groep. Want het is best moeilijk om met 40 trikes op weg te zijn. Harder dan 55 km ging het niet en hooguit in de 3de versnelling.
's avonds gingen we weer naar het restaurant voor de barbecue en eventueel dansen.
We hebben nog een aantal keren gedanst op de Nederlandse muziek

 

                 

Klaar voor de tocht.                Wachten in de rij.         Op de postbank.                   lunch stop in restaurant bij "Terlet" zweefvliegen